Електроремонти

за гр. Пловдив и област Пловдив

Проектиране, Изграждане и Ремонт на Електроинсталации. Оптимално Разпределение, смяна и монтаж на Контакти, Ключове, Лампи, Led осветление. Ремонтираме Всякакви Неизправности по Ел. мрежата, както и ремонт и смяна на захранващи кабели на електроуреди

Всяка инсталация или елемент от електрическата мрежата в един момент може да даде определен дефект, поради една или друга причина. Най-често срещаните проблеми са изгорял контакт, късо съединение, изгорял или разтопен автоматичен предпазител, развален трансформатор на енергия в система от led осветителни тела. 

Ние извършваме поправка и замяна на всички елементи от ел. мрежата, включително правим обстойна диагностика на стари електроинсталации, които на моменти, поради прекъснати кабели или при отечки в проводниците. В такива случаи извършваме конкретна диагностика за проследяване и намиране на проблема, като в последствие и отстраняване на неизправностите. Обикновено това се прави или със подмяна на проводниците или съответният елемент от мрежата.

Проектиране

Проектирането на електроинсталацията не е лесен процес.
За него са нужни редица познания за различните варианти, предназначението
и спецификата на всички консумативи, разположени по ел. мрежата, както
и експертен, практически опит.

Осигуряване и доставка на материалите

Ние ще се погрижим всички нужни материали и консумативи
да бъдат доставени.

Изграждане, подмяна и монтаж

Професионално, качествено и прецизно изграждане. Къртене на отвори
за кабели, контакти, ключове и др.

Поддръжка

Предлагаме ефективна поддръжка, профилактика и ремонт на стари и
новоизградени ел. инсталации.

Подмяна на стари електроинсталации

Много от нас са чували за “старите електроинсталации“, чийто проводници са двужилни. Тези остарели електроинсталации на времето са правени без заемяване. Поради тази причина много хора прибягват до подмяна и реизграждане на старите си електроинсталации.

В случай, че сте решили, че е настъпил момента за ремонт и подмяна на текущата Ви електроинсталация може да ни потърсите за всякакви въпроси и консултации.

Професионално изграждане на Електроинсталации по индивидуални изисквания и проекти в домашни и бизнес условия

Бързо и точно диагностициране и отстраняване на технически проблеми и неизправности по електрическите мрежи

Креативни решения за вътрешни помещения и външни обекти като окабеляване на дворове, монтаж на въшншно осветления, монтаж на външни, разпределителни табла и др.

Нашите услуги

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници