Окабеляване

Електро и мрежово окабеляване

на всички видове сгради (офис, жилищни кооперации, промишлени сгради, селскостопански сгради)

Вътрешно и външно Електроокабеляване и Структурно-мрежово окабеляване. Проектиране, изграждане и поддръжка на комплексни електроинсталации за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения

за гр. Пловдив и област Пловдив

Проектиране

Проектирането на електроинсталацията не е лесен процес.
За него са нужни редица познания за различните варианти, предназначението
и спецификата на всички консумативи, разположени по ел. мрежата, както
и експертен, практически опит.

Осигуряване и доставка на материалите

Ние ще се погрижим всички нужни материали и консумативи
да бъдат доставени.

Изграждане, подмяна и монтаж

Професионално, качествено и прецизно изграждане. Къртене на отвори
за кабели, контакти, ключове и др.

Поддръжка

Предлагаме ефективна поддръжка, профилактика и ремонт на стари и
новоизградени ел. инсталации.

Структурно окабеляване - електро и мрежово

Структурното окабеляване по своемо представлява комплексно изграждане на електропреносна мрежа чрез проводници за електричество и мрежови проводници – за интернет, СОТ системи, телефония и т.н. Всяка електроинсталация е съставена от сложна мрежа от кабели и проводници с различно сечение (дали ще са CBT силови кабели или т.нар мостови кабели, зависи от спецификата на инсталация). При мрежовото окабеляване в днешни дни се използват предимно RJ45 кабели, за по-далечни разстояния (главните мрежи на доставчиците на интернет услуги и кабелна телевизия) и оптични кабели. При реализацията на една комплексна електро и мрежова инсталация се използват различни материали и техники за тяхното инсталиране и внедряване. Това не е лека задача и за проектирането й се изискват определени знанич и опит, които само опитните електротехници и мрежови инсталатори познават.

Нашият екип изпълнява всички типове внедряване и инсталация на проводници и оборудване за правилното електро и мрежово функциониране. Извършваме също монтаж на рак шкафове и настройки на сървъри, суичове, рутери, UPS устройства и др. в офиси и бизнес сгради, където нуждата от непрекъсваемостта на мрежовата свързаност и постоянната електроустойчивост е наложителна. За целта правим подробни анализи и консултации с Нашите клиенти за нуждите и изискванията на съответния проект, след което подготвяме схеми и списъци за нужните материали и последващото осъществяване на проекта.

В повечето случаи структурното окабеляване в бизнес сгради и офиси се реализира по време или непосредствено след грубия строеж, преди започването на основния ремонт, като за целта в стените или общите части на сграда се оставят ниши, по които да мионават кабелните трасета. Вторият вариант се прави чрез къртене и рязане на канали за гофрирани тръби, в които се поставят проводниците.

Професионално изграждане на Електроинсталации по индивидуални изисквания и проекти в домашни и бизнес условия

Бързо и точно диагностициране и отстраняване на технически проблеми и неизправности по електрическите мрежи

Креативни решения за вътрешни помещения и външни обекти като окабеляване на дворове, монтаж на въшншно осветления, монтаж на външни, разпределителни табла и др.

Нашите услуги

Електроремонти и Електромонтажни услуги
от опитни електротехници